Bilden visar en grönskande kvist placerad en betongskiva, illustrerande sidan med artiklar om betong som ett naturligt material på webbplatsen.

Integritetspolicy

Vilka vi är

Forum Betong är ett initiativ av branschorganisationen Svensk Betong.

Vår webbplatsadress är: https://www.forumbetong.se.

Information som samlas in

Vårt företag är engagerat i att skydda din personliga integritet. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vi samlar in personlig information som ditt namn och e-postadress när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev.

Användning av information

Vi använder dina personuppgifter för att kunna skicka dig vårt nyhetsbrev. Vi kommer inte att sälja eller på annat sätt dela dina uppgifter med tredje part utan ditt samtycke.

Skydd av information

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda mot förlust, missbruk eller ändring av information som vi har samlat in från dig.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till och rätta till information som vi har samlat in från dig. Du kan också begära att vi raderar dina uppgifter eller att vi begränsar vår användning av dem.

Ändring av integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Eventuella ändringar av vår integritetspolicy kommer att publiceras på denna sida.

Kontakt

Om du har några frågor eller kommentarer om vår integritetspolicy, vänligen kontakta Forum Betongs chefredaktör mattias.borrelid@svenskbetong.se.